Hogyan eszik meg a kis halak a nagy halak vacsoráját? - ISMÉT!!!

2013.04.10.

A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megrendezésre kerül az S and P Konzultársak díjmentes, nyílt konzutlációja. A tematika a március 22-i program tapasztalatainak tükrében aktualizálásra került, hogy még inkább megfeleljen az Önök igényeinek.

SandPmeghivo130423.jpgA program leginkább KKV-k vagy családi vállalkozások VEZETŐInek szól, akik mellett nincs külön főállású értékesítési igazgató vagy marketing osztály. A program nyílt konzultáció jellegéből fakadóan olyan vezetőket várunk, akik folyamatosan keresik az új lehetőségeket és üzleti kapcsolatokat.

Jöjjön el az S and P Kozultársak által szervezett, díjmentes, nyílt konzultációra 2013. április 23-án, ahol beszámolót hallhat a tavaly év végi KKV-k körében végzett felmérésről. A felmérés alapján 2013. az értékesítési hatékonyság fejlesztésének az éve lesz...

A nyílt programon, a következő kérdésekre adunk válaszokat és buzdítjuk ügyfeleinket azok akár közös tovább gondolkodásra  

  • Miért szorít a cipő azaz mi a rendszeresen visszatérő értékesítési problémák alapja?
  • Mik az értékesítési rendszer elemei és milyen eszközök állnak rendelkezésünkre ezek egy része, vagy egésze hatékonyságának fejlesztésére?
  • Hogyan válasszunk a rendelkezésünkre álló eszközök, módszerek, lehetőégek közül? Hihetünk-e a kalapácsos embernek? (Aki mindent szögnek lát?)

Részletes információkért kattintson a képre, vagy ide!