Készülj velünk az MDR-re: SAASCOMed őszi képzési program

2020.09.08.

A koronavírus járvány és a bevezetésének elhalasztása elvonta a figyelmünket az MDR-re való felkészülésről. De az idő kegyetlenül halad előre és az új határidőig alig több, mint 8 hónap van hátra. Így most van az utolsó esélyed arra, hogy elkezd a felkészülést.

Minden változásra való felkészülés azzal kezdődik, hogy megszerezzük a szükséges ismereteket. Ehhez nyújt hatékony támogatást az őszi képzési programunk. A járvány bennünket is új biztonsági szabályok és új képzési formák bevezetésére sarkalt. Olyan programot állítottunk össze, hogy szabadon választhass a tantermi, a tantermi képzés online elő közvetítése, vagy csak az online csatornán elérhető képzések között.

RÉSZLETES ŐSZI KÉPZÉSI PROGRAMUNK

EN ISO 13485:2016 Belső Auditor Tréning

A legnépszerűbb képzésünket idén két alkalommal is meghirdetjük tantermi és online formában is. A tantermi képzésre szeptember 22 – 24. között kerül sor, amelynek nem lesz élő közvetítése. Ha az online forma érdekel, akkor jelentkezz a decemberi 7 – 12. közötti online képzésre.

Felelős személy tréning

Az első felelős személy képzés három napos programját a vevői visszajelzések alapján 2 + 1 napra bontottuk szét.

A két napos MDR műszaki dokumentáció mindenkinek képzés önmagában is megállja a helyét. A képzés során módszeresen feldolgozzuk a műszaki dokumentációra vonatkozó követelményeket, de elsősorban az összefüggések és kapcsolódó folyamatok bemutatására törekszünk. Így ezt a képzést nem csak minőségügyi szakembereknek, hanem ügyvezetőknek, cég tulajdonosoknak is ajánljuk, mert így ők is jobban fel tudják mérni a műszaki dokumentáció készítés idő és ráfordítás igényét. Mindenki hozzon magával egy ügyvezetőt!

Az egy napos felelős személy képzés csak közvetlenül a felelős személyt érintő követelményekkel foglalkozik. Tehát aki felelős személy vizsgát szeretne tenni és oklevelet szerezni, annak el kell végezni a két napos műszaki dokumentáció képzést is!