SAASCO orvostechnikai képzések - 2019. ősz

2019. 09. 11 - 2019. 11. 20

A 2019. őszi képzési sorozatunk célja, hogy az orvostechnikai eszköz gyártókat támogassa a 2020.05.26-tól alkalmazandó (EU) 2017/745 rendeletre (MDR) való áttérés során.

A cél érdekében a sorozatot szeptemberben az MDR átállás lépéseit és módszertanát ismertető képzéssel indítjuk. Lépésről-lépésre bemutatjuk az átállási folyamatot a helyzetfelméréstől, a tervezésen át, egészen a megvalósításig.

Október elején tartjuk a már hagyományosnak mondható ISO 13485:2016 belső auditor tréninget, amely az MDR követelmények minőségirányítási rendszerbe való integrálását is bemutatja.

A harmadik képzésünk november végén egy igazi újdonság: a szabályoknak való megfelelés biztosításáért felelős személy tréning. A képzés 3 napos lesz, írásbeli vizsgával zárul és felölel minden olyan területet, amelyeket a szabályoknak való megfelelés biztosításáért felelős személynek ismerni kell.

Ne feledd, hogy a lista árból jelentős kedvezményeket adunk ügyfeleinknek és a kisvállalkozásoknak. Új eleme a kedvezmény rendszerünknek, hogy a Mediklaszter tagjai is élvezhetik a SAASCO ügyfeleknek járó magasabb kedvezményt.

Az őszi képzések részleteiről szóló prospektust erről a linkről lehet letölteni.