Lehetőségek és Kihívások konferencia 2022

2022.01.06.

A koronavírus járvány számtalan korlátozó intézkedést hozott magával, ami egyes időszakokban jelentősen lelassította az életünket. Hosszabb átfutási idővel kaptunk választ a leveleinkre, szünetelt a hivatalokban a személyes ügyintézés és akár családi eseményeket, esküvőket is el kellett halasztanunk. Logikusan arra lehetett számítani, hogy a fentiekkel együtt az innováció is megtorpan. De nem így történt, sőt bizonyos területeken fénysebességre kapcsolt az innováció. Hazánkban például több lélegeztetőgép fejlesztési projekt indult, amelyek közül a kezdeti lelkesedést csak a valódi innovációt tartalmazó MassVentil tömeglélegeztető rendszer élte túl. Ráadásul a MassVentil projekt egy kiváló példája az ipari és egyetemi együttműködésnek.

A Lehetőségek és Kihívások Konferencia 2022, amely iránytű az orvostechnikai iparágban, lehetőségek szekcióját az alábbi innovációs trendek közé szerveztük:

  • ipari és egyetemi együttműködés,
  • virtuális tervezés és 3D nyomtatás,
  • személyre szabott orvoslás,
  • testszenzorok és hordozható diagnosztika,
  • megosztás alapú gazdaság.

Egy igazán érdekes és színes konferencia vár ránk, ahol 25 előadásra kerül sor és 10 kiállító termékeit tekintheted meg.

MEGHÍVÓ

Jelentkezz már MOST és írd be naptáradba 2022. 02. 02-ra.

Az Óbudai Egyetem járványügyi szabályai alapján csak védettségi igazolvánnyal és szájmaszkot viselve vehetsz részt a konferencián! (Ha a szabályok változnak, remélhetőleg enyhülnek, arról időben tájékoztatni fogunk.)

Ha nem tudsz részt venni személyesen, akkor is követheted a konferenciát, mivel online is közvetíteni fogjuk az eseményt, melynek részleteivel még később jelentkezünk!

A jelentkezési lapok már elérhetők, JELENTKEZZ MOST!

A konferencia adatai:

Dátum: 2022. 02. 02.

Időpont: 9,00 – 16,00 óráig

Helyszíni regisztráció: 8,30-tól (Az online résztvevőknek is javasolt 10 perccel a kezdés előtt bejelentkezni)

Helyszín: Óbudai Egyetem (1034 Budapest, Bécsi út 96/b)

Részvétel: DÍJMENTES, de regisztrációhoz kötött!

Online jelentkezési lap...