CE Klub szeptember 9-ei rendezvénye

2015.08.17.

A CE Klub következő díjmentes rendezvényét Jászberényben tartjuk szeptember 09-én 9-16 óra között a Szikra Galéria és rendezvény házban, amelyre  érdeklődő ügyfeleinket /CE Klub tagjainkat  tisztelettel meghívjuk.

A CE Klub első, egész napos klubnapja több szempontból is rendhagyó és különleges lesz: jogszabály értelmezéseket, szabványok magyarázatait hallhatjuk a leghitelesebb forrásokból.

Bemutatjuk az egyes EU direktívák 2016-ban életbe lépő változásainak a lényegét, több előadás foglalkozik az intelligens gépek, robotok biztonságával, a gépsorok megfelelőségének a kérdéseivel, de szóba jönnek a munkahelyi zaj, rezgés, megvilágítás és az ergonómia valamint a gépek kiszolgálási erőhatárainak a kérdései is.  Szándékaink és hagyományaink szerint a résztvevők magukkal hozott problémáit meghallgatjuk és próbálunk a kérdésekre azonnali válaszokat adni.

Különlegessége az egész napos rendezvénynek, hogy fakultatív programként a Galériában a jászsági festőművészek alkotásait délután pedig egy dinamikusan fejlődő hazai tulajdonú vállalkozást is megtekinthetnek az érdeklődők.

 Részleteket itt talál!