CE KLUB OKTÓBER 30-I RENDEZVÉNYE AZ AUTOMOTIVE HUNGARY KIÁLLÍTÁSON

2015.10.13.

                                              

A 7. CE klub következő díjmentes rendezvényét október 30-án 10-14 óra között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Konferencia 2. termében rendezzük meg.

A tematika szorosan kapcsolódik az AUTOMOTIVE Hungary kiállítás profiljához, azaz kifezetten autóipari gyártók és beszállítók gyártóeszközeinek, gépeinek biztonságával és megfelelőségével kapcsolatos izgalmas szakmai előadásokra lehet számítani, amelyre érdeklődő ügyfeleinket /CE Klub tagjainkat tisztelettel meghívjuk.

A SAASCO Kft., TÜV Rheinland Intercert Kft. és C+D Automatika Kft. közös kiállítói standját is ajánljuk szíves figyelmükbe (A pavilion, 103A1 stand)!

A 7. CE Klub szakmai találkozó különlegessége az lesz, hogy egy másik jelentős szakmai esemény, az AUTOMOTIVE Hungary kiállítás keretében kerül megrendezésre. Az autóiparhoz kötődő változatos előadások közül több kifejezetten a gyakorlati tapasztalatok feldolgozásával szeretné szemléletessé tenni tipikus hibákat és persze azok lehetséges elkerülését.

Az CE Klub előadások részletes tematikáját itt találja.

Így a CE Klub iránt érdeklődőknek az előadások után módjuk lesz megtekinteni az autóipari cégek kiállítási standjait is. 

Ennek keretében kérjük keressék fel a CE Klub kiállítói pavilont is, ahol többek közt látványos autóipari robot modellben gyönyörködhetnek majd .

Keressék kiállítói standunkat  az A. Pavilon 103A1-ben,az alábbi fríz alatt:

 

A CE Klub előadásokra jelentkezni lehet:

ceklub@ce-jeloles.hu e-mail címen október 25-ig. A rendezvényünkön a részvétel ingyenes.

Az AUTOMOTIVE Hungary kiállításra ingyenes belépő igényelhető az alább e-ticket linken:

http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L003325ED375

(A linkre kattintva egy weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát az Automotive Hungary kiállításra. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld az Ön számára egy pdf. dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak bemutatásával – a pénztárban való sorban állás nélkül – azonnal be tud lépni a rendezvény területére.)

Viszontlátásra október 30-án!