10. CE KLUB RENDEZVÉNY AZ IPAR NAPJAI KIÁLLÍTÁSON

2016.05.11.

 

A soron következő 10.CE klubnap díjmentes rendezvényét  május  25-én   10.00 -15.00 óra között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A pavilon, 1.épített konferencia termében  rendezzük meg.

A 10. CE Klubnapi találkozó különlegessége az lesz, hogy egy másik jelentős szakmai esemény, az IPAR NAPJAI kiállítás keretében kerül megrendezésre, ahol a CE Klub kiállítási standján (A pavilon,304L) szeretttel várunk minden érdeklődőt. A CE Klub tematikája jól illeszkedik az  IPAR NAPJAI kiállítás profiljához. Az ipar legkülönbözőbb területén működő gyártók és üzemeltetők gyártóeszközeinek, gépeinek biztonságával és CE megfelelőségével kapcsolatos izgalmas szakmai (nem marketing) előadásokra lehet számítani. 

Az előadások felhívják a figyelmet a különböző megfelelőségi követelményi rendszerekre, továbbá a kockázatértékelések fontosságára valamint jó és rossz gyakorlati példákra a biztonsági intékedések köréből.

Az  CE Klub előadások részletes programját  itt találják.

A CE Klub előadásokra jelentkezni lehet az alábbi e-mail címen május 19-ig:

                          ceklub@ce-jeloles.hu  

A rendezvényünkön a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött !

Az ipari gyártók rangos összejövetelén a CE klub önálló kiállítási helyen fogja megjeleníteni magát, ahol kötetlen eszmecserékre, konzultációkra lesz mód minden érdeklődőnek.

Itt is bemutatkozik a SAASCO új szolgáltatása (Usability), ami a berendezések kezelőfelületének használhatósági megfelelőségének vizsgálata és  amit az orvosi területen már sikerrel alkalmazunk.

CE Klub iránt elkötelezett társkiállítóként megjelenítik magukat a TÜV Rheinland Intercert Kft., BERTON, és InfoControl cégek is.

 CE Klub kiállítói helyét megtalálják a  CE KLUB     frízzel jelölt standon (A pavilon,304L )

Az IPAR NAPJAI  kiállításra ingyenes belépő igényelhető  az alábbi e-ticket linken:  http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L00571721319 

(a linkre kattintva egy weboldalra érkezik, ahol online regisztrálhatja magát az IPAR nAPJAI kiállításra. A sikeres regisztrációt követően a rendszer automatikusan elküld az Ön  számára egy pdf dokumentumot, amely egyben a vona kóddal ellátott belépőjegy. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak bemutatásával – a pénztárban való sorban állás nélkül – azonnal be tud lépni a rendezvény területére

Viszontlátásra május 25-én !